Kartářka

24.07.2012 12:46

Jak pomůže kartářka

Toto jsou velmi často zmiňové otázky, na které by mnozí lidé chtěli znát odpovědi. Jenže jak tomu opravdu je závisí na mnoha faktorech a ke každému karty mluví trochu odlišně a celý výklad záleží již pak na schopnostech vykládajícího.
Na první otázku jak s námi karty mluví, co skrze nich promlouvá je mnoho pohledů a názorů. Takový nejlépe představitelný je ten, že skrze karty mluví energie, kterými jsme obklopeni-jak už bylo dříve zmíněno, a tudíž je velmi různorodé i to, kdo je jak umí vnímat. Každá karta má mnoho významů a záleží právě na tom, jaká informace k vykládajícímu právě přijde. Dále také záleží na postavení okolních karet a jejich symbolech. Vyložené karty nám dávají krátký, někdy ovšem i delší a podrobnější příběh o celé situaci.
Na tom, co nám karty dokáží sdělit záleží stejně jako u předchozí otázky na druhu karet, na schopnostech vykládajícího a na formulaci otázky, kterou se karet ptáme. Karty nám velmi spolehlivě umí odpovědět na to, jak se má stávající situace a jak věci byly. V otázkách na budoucnost je nutné zmínit, že nám karty ukáží různé cesty, možnosti, a pouze na Vás je, kterou cestu si zvolíte. Karty nám ukazují nejpravděpodobnější vývoj událostí, ale mnohé z nich dokážeme sami ovlivnit. Někdy si to ani neuvědomujeme, ale na otázku:  jestli budou spolu dva lidé štastni a jak bude probíhat jejich společný život, tak karty řeknou, tak jak je to nyní a plus nejpravděpodobnější vývoj. Jenže pokud si někdo řekne, že to určitě bude jinak a že dokáže, jak karty nefungují, rozbouří hned mezi ním a partnerem/kou velkou hádku a rozejdou se, tak už to byla vůle daného jedince a sám svým konáním si celou situaci pozměnil.
Proto je i nutno zmínit, že karty ani energie okolo nás nejsou nástroj ke zkoušení a hraní si s nimi a osudem. Proto k výkladu karet by měl člověk přistupovat zodpovědně, s pokorou a vždy, když výklad opravdu potřebuje, nikoli prostě zkoušet co mu karty řeknou a jak fungují.
V čem karty neumí dát až tak přesnou odpověď jsou otázky týkající se času. Čas je u karet velmi proměnlivou veličinou, a proto když v kartách vyjde čas, tak je orientační, plus mínus nějaké to procento rozdíl v čase být může.
Dále karty velmi špatně, ba dokonce někdy vůbec neodpovídají na úplně exaktní odpovědi typu: Kde ten člověk bydlí, jak dopadne dnešní zápas a podobně. Má to spojitost i s energiemi kolem, které kdybychom chtěli využívat k nečistým věcem, tak se za čas obrátí proti nám.
Důležité je také zmínit, že některé věci karty umí ukázat jako osudové. Tyto věci by se měly s největší pravděpodobností opravdu stát a to i s tím, že se kolem nich nachomýtá více lidí a dalších faktorů. Co se týče osudu, to už je kapitola sama pro sebe a na opravdu dlouhé a dlouhé stránky.